Despre noi

Povestea noastra

 

Toata povestea a inceput in 2007. Aveam o casa cu un sistem de incalzire pe lemne, traditional, cu mizerie, cu mult de lucru, practic, “ne incalzeam la lemne de mai multe ori”.Am intampinat foarte multe lucruri neplacute si incomode. Lucram la birou, iar cand am ajuns acasa seara, era rece in casa. Pana cand am facut foc si s-a incalzit casa, eram deja culcati, noaptea nu ma mai trezeam pentru foc si, iata, dimineata deja s-a racit casa iarasi. Pe zi nefacand foc nimeni, seara tot la rece am ajuns. Masina de lemne s-a ars, mizerie si lucru a fost, caldura mai putin.

Ce sa fac? … ma intrebam, oare si altii au aceeasi problema?


Am inceput sa caut si sa studiez mai multe solutii, dintre care cea mai optima mi s-a parut sistemul cu panouri radiante. In prima iarna am incercat doar intr-o camera, daca e teapa, sa nu fie prea dureroasa,  dupa care, fiind foarte multumit de sistem, am montat in toata casa.

In 2008 am construit o alta casa, dar de data aceasta fara cazan, fara horn, si fara alte chestii “traditionale”. Nu regret nici aztazi alegerea curajoasa!

Aceasta decizie m-a motivat sa deschidem o afacere pe aceasta nisa, aduncand multe beneficii oamenilor din jurul nostru,  care intampina probleme cu sistemul de incalzire.

La inceput a fost foarte greu, obisnuinta oamenilor se schimba greu, dar au fost totusi cativa care au ales varianta mai optima.

Am gasit si solutia cu incalzirea electrica in pardoseala, al doilea sistem de incalzire electrica, pe care-l pot oferi cu incredere la clienti.

In 2014 s-a completat paleta produselor cu sisteme de incalzire pentru zona industriala, biserici si sali inalte.

Unii client nu au avut incredere in informatiile de pe net, asa ca am deschis un Showroom, unde poti discuta cu un specialist, poti afla mai multe detalii, primesti raspunsuri la intrebarile tale, practic,  primesti consultanta gratuita in sistemele de incalzire. Aici poti “pune mana” pe produs, poti sa vezi cum functioneaza ele. Poti configura sistemul in functie de nevoile personale.

Dorim  optimizarea cheltuielilor cu incalzire.

Nu avem produsele cele mai ieftine, in schimb am creat produse si servicii de calitate, care in timp, iti economisesc timp si bani, iar in final costa mai putin!

Nu-ti pierzi timp nici cu asteptarea dupa oferte, programari, pentru ca actionam rapid, punctual, si cu respect.

 

Am avut grija si de sanatatea ta, produsele noastre fiind foarte benefice pentru sanatate.

Si nu in ultimul rand, produsele noastre iti aduc confortul, de care ai visat toata viata. Poti seta sistemul de incalzire cu termostate individuale. Reglezi temperature, dupa care nu-ti mai bati capul cu el. O sa-si faca treaba singur. In asa fel poti sa economisesti timp, pe care-l vei petrece cu familia sau cu prietenii.

Viziunea noastra

Inovatie in sisteme de incalzire pe piata locala.Dorim sa ai un loc unde sa-ti poti lua decizii benefice pentru viitorul tau.

Valori

 • CONFORT – Sistem comod si flexibil
 • CALITATE – Atat a serviciilor cat si a produselor prin corectitudine, punctualitate si rapiditate.
 • PROFESIONALISM – inovatie si dezvoltare continua prin invatare.

Misiunea noastra

Este sa oferim beneficii si solutii optime clientilor in sisteme electrice de incalzire.


ECHIPA iCONFORT

Tineri, dinamici, deschisi spre viitor
  Immanuel
  Immanuel
  Eniko
  Eniko
  Beny
  Beny
Prezentare
Prezentare video cu produsele noastre

Beneficii

Idei si concepte noi

Montaj rapid

Proiecte personalizate

Usor de folosit

butonsuna pus in footer.php din tema