Informatii Incalzire Industriala

 

– Aparate Moderne Performante
– Confort si Eficienta
– Montaj Rapid
– Garantie
– Recomandari Personalizate pentru Nevoile Tale de Incalzire.

Incalzire Industriala Electrica – Panouri Radiante la Primaria Oradea:

Detalii despre Panourile Ecosun:

Panourile radiante de inalta temperatura Ecosun S, sunt concepute pentru incalzirea spatiilor cu inaltimi mari, intre 3-5 m, de ex. hale industriale, depozite, biserici, magazine, etc. Datorita volumului mare, incalzirea acestor incaperi mari este de regula foarte costisitoare, dar cu panourile radiante Ecosun S, incalzirea va fi mult mai economica, si nu in ultimul rand, confortabila.

Panoul termic transforma energia electrica in energia termica. Aceasta este tipul de caldura, cu care incalzeste Soarele Pamantul, si care este esentiala pentru toti vietuitorii.

Nu confundati aceste radiatii cu cele ultraviolete, care ard, si cu cele microunde, care se folosesc in cuptoarele cu microunde. Panoul radiant Ecosun emite o radiatie infrarosie, care are efecte pozitive asupra organismului uman. Acest tip de caldura este mai importanta pentru om, decat caldura aerului. Are efect placut asupra pshicului. Este foarte eficient la persoanele limitate in miscare. De ex: birouri, scoli, spitale, biserici, etc.

Temperatura de lucru este de aprox 300 grade C. Sunt realizate din lamele de aluminiu, acoperite cu un strat de silicat. Panourile radiante au nevoie de max. 15 minute pentru incalzirea suprafetei active, dupa care incalzeste corpurile (corpul uman, peretii, podeaua, obiectele din incapere), iar in cele din urma, evident, se va incalzi si aerul din incapere. Panourile pot fi utilizare si pentru incalzire locala, la punctele de lucru statice, ceea ce este un beneficiu, asigurand incalzirea necesara, doar in zona dorita.

Beneficiile sistemului de incalzire industriala:
– incalzire rapida
– incalzire locala
– confortabil
– automatizat: se poate lega la termostate inteligente, cu care automatizati functionarea lor, si ajustand temperaturile in functie de ore, dupa necesitati
– si nu in ultimul rand, prin faptul ca incalzeste local si programat, sistemul este si economic.

Panourile radiante de inalta temperatura, sunt fabricate cu unul, doua sau trei module si cuprinde gama de puteri de la: 1200W-3600W. Exista doua tipuri de panouri: cu carcasa alba din metal sau cu carcasa din inox, pentru medii umede sau corozive.

Buna! Te intereseaza Incalzirea Electrica? Primesti PE LOC un EBOOK GRATUIT de la noi!

butonwtp