Investitie si Consum – Panouri Radiante

Cat te costa un sistem de incalzire electrica?

Multi ma intreaba cat costa metrul patrat?

Ei, e ca si cum intrebi un agent de la reprezentanta Mercedes, cat costa un Mercedes?

Depinde ce doresti. Cat de confortabil sa fie? Ce dotari sa aiba?

Panourile radiante se aleg in functie de dimensiunile incaperilor (suprafata, inaltime), izolatia peretilor, si scopul incalzirii (local sau general).

Deci ca sa putem spune cat costa, o sa avem nevoie de anumite informatii, care influenteaza calculele.

In general calculam cu 30-40W/mc. Deci la o incapere de 10mp, cu 2.5m inaltime, vom avea nevoie de 750-1000W putere instalata. Iar in functie de necesitati putem pune 1-2 panouri, de 350, 500, sau 650W.

In afara de panouri, mai punem si un termostat. Sa fie cu wifi? Sa fie cu comanda vocala? Sau cu Google Home, Alexa? Poti sa alegi varianta cea mai potrivita pentru tine, asa ca pretul poate sa fie diferit de la o persoana la alta.

Ba mai mult. Unii vor sa-si monteze ei, poate doar cu asistenta. Altii vor sa le monteze un specialist cu experienta, care face montajul ca la carte. Deci si la acest pas, optiunea ta poate varia pretul.

Recomandarea mea, e sa completezi formularul de mai jos, si iti calculam GRATUIT o oferta persoanlizata, pentru sistemul tau de incalzire, care-ti ofera caldura si confort!

Daca vorbim de consum, doresc sa mentionez faptul ca nu incalzirea consuma, ci casa/apartamentul/imobilul.

Care sunt factorii care influenteaza consumul?

-Evident, primul element este suprafata si volumul incalzit.

-Izolatia peretilor

-Izolatia tavanului

-Izolatia pardoselii

-Calitatea geamurilor

-Temperatura ceruta

-Cum se procedeaza cu ventilatia incaperilor?

-Cate ore se foloseste incaperea?

-Daca incaperile invecinate sunt incalzite sau nu

-Cum se face automatizarea

Deci sunt nenumarati factori, care pot influenta consumul sistemului tau de incalzire, indiferent ce tip de incalzire este.

Am si un ebook despre consumul sistemelor de incalzire electrica, pe care l-am oferit la prima intrare pe site, insa daca l-ai omis, iata aici linkul, bucura-te de el, sigur iti da idei bune.

Dar totusi, cat poate sa consume un astfel de sistem?

Uite, ti-am pregatit niste filmulete, dealungul anilor, sa vezi consumul unei case, cu toate detaliile enumerate mai sus. Date concrete, masurate zilnic, illustrate si cu grafice.

Iar pe Canalul nostru Youtube, poti vedea mai multe filmulete cu consumul altor case, chiar parerea clientilor despre investitie si consum.

Nu uita sa ceri oferta personalizata, sa afli cat trebuie sa investesti intr-un sistem de incalzire, care-ti ofera caldura si confort.

Buna! Te intereseaza Incalzirea Electrica? Primesti PE LOC un EBOOK GRATUIT de la noi!

butonwtp