5 motive, pentru care sa alegi sistemele de ventilatie inVENTer


1. Silentioase
Cu ventilatorul iV14-Zero, poti sa ai un somn linistit, chiar si in dormitor iti asiguram linistea, si aerul proaspat, de care ai nevoie!

2. Recuperare de caldura
Ca sa avem grija si de confortul termic, ventilatoarele au schimbator de caldura. Pierderea caldurii este minimizata prin recuperarea energiei pana la 92%.
3. Sanatate
S-a terminat cu aerul viciat! Sistemele de ventilatie au devenit foarte simplu de montat si utilizat, si iti pot asigura un aer curat si proaspat in fiecare incapere! Pentru alergici montam filtre de polen, ca sa te simti cat mai confortabil in locuinta ta!

4. Calitate germana cu 5 ani garantie
Ca sa iti asigure o calitate garantata, inVENTer studiaza acest domeniu de aproape 20 de ani, si isi imbunatateste in continuu procesele si produsele. Tocmai, ca sa se asigure ca ai aer proaspat si sanatos in locuinta!

5. Solutii flexibile
Fiind ventilatoare descentralizate, nu va fi nevoie de coborare tavane, tevi fara sfarsit in locuinta ta! Chiar daca locuinta este deja finisata, este nevoie doar de o perforare pe un perete exterior, unde se monteaza sistemul de ventilatie. Simplitatea, cu care functioneaza iti asigura siguranta. Exista solutii pentru subsol, mansarda, practice la toate tipurile de incaperi.

+1 motiv: Automatizare
Sistemele de ventilatie sunt automatizate, unele pot fi comandate si de pe telefon. Automat, conform setarilor iti asigura aerul proaspat in locuinta!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

butonsuna pus in footer.php din tema