De ce este economic?

Radiatiile emise de panourile Suntherm incalzesc peretii, obiectele, mobila, etc, acestea depoziteaza caldura, si la randul lor, radiaza caldura catre încapere, incalzind si aerul.

Prin incalzirea tencuielii se formeaza o perdea de caldura, aerul stagneaza (nu sunt curenti de aer), aerul cald nu mai paraseste camera prin geamuri, usi.

Puterea mica a panourilor si distributia uniforma a acestora pe tavan, permite reducerea puterii instalate la o treime fata de incalzirea traditionala.

Incalzirea rapida la puterea maxima de functionare, permite un control de calitate. Spre deosebire de incalzirea traditionala electrica,cu panourile Suntherm avem o economisire iarna de panala 30 %, iar in sezonul de tranzitie chiar si de 60 %.

  • Senzatia termica este mai mare cu 2-3° C
  • Control de calitate cu termostate
  • Consuma energie doar cat are nevoie

Fiecare incapere se controleaza cu un termostat individual, cu setare foarte sensibila si rapida, fara implicarea omului economisind energia electrica pe toata perioada sezonului de incalzire. Fata de alte sisteme de incalzire, cazane sau teracote, este nevoie de doar o treime din puterea instalata a acestora.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

butonsuna pus in footer.php din tema