Top 5 beneficii – Panourile radiante Suntherm

Top 5 beneficii
Panourile radiante Suntherm

Ai auzit de Panourile radiante Suntherm?
… dar nu stii exact de ce sa-i alegi 🙂
Ei bine, sunt niste panouri dragute ca sa-ti incalzeasca casa ta?
Iti fac viata mai confortabila si mai nobila!

Sunt sigur ca pot sa-ti aduca beneficii si pentru tine:
Mai jos iti dau 5 motive (+1 bonus), ca sa poti sa iei o decizie mai corecta:

1. Confort termic ridicat

Pentru noi, cel mai important e confortul tau. Panourile radiante Suntherm se monteaza pe tavan, si incalzesc incaperile exact pe aceeasi principiu, cum incalzeste Soarele Pamantul. O lumina infrarosie, pe care nu-l vedem, incalzeste direct corpurile: corpul uman, obiectele din camera, peretii, etc. Ulterior se incalzeste si aerul din incapere. Caldura este directionata, trimisa, radiata. Din acest motiv se creaza un confort termic ridicat. Se simte cu 2-3 grade Celsius mai mult, fata de un alt sistem de incalzire obisnuita.

2. Automatizare

Panourile radiante Suntherm sunt comandate cu termostate digitale, pentru a controla temperatura din incapere. Recomandam termostate inteligente, cu mai multe programe pe zi. Se pot monta si termostate cu wifi, pentru control de  la distanta, de pe dispozitive telefoane sau tablete. In fiecare incapere se monteaza cate un termostat, astfel se realizeaza cate un sistem de incalzire individuala pe fiecare zona.
De ex., ai posibilitatea de a seta temperatura diferit in dormitor fata de cea din living. Faci si economie, pentru ca incalzesti doar unde este nevoie, si doar atunci, cand este nevoie.

3. Instalare rapida

Nu trebuie sa astepti mult ca sa ai incalzire in locuinta, pentru ca Panourile radiante Suntherm se monteaza foarte rapid. Pentru o locuinta de 50 mp, montajul dureaza doar o zi. Nu ai nevoie de autorizatii pentru montaj. Panourile radiante sunt pe stoc in depozitul din Oradea.

4. Fara intretinere

La Panourile radiante Suntherm primesti o garantie de 5 ani, cu o durata de viata nelimitata. Nu au in componenta lor componente in miscare, care cu timplul sa se strice. Ca urmare, nu este nevoie de intretinere periodica. Acest factor iti da o siguranta si confort si mai mare.

5. Panourile radiante previne-elimina igrasia

Panourile radiante Suntherm nu usca aerul. Peretii insa devin permanent mai calzi, astfel sunt uscati, ceea ce previne formarea de pelicule de mucegai. Daca deja exista igrasie, reduce efectul devastator si ajuta la eliminarea ei.

Si asa cum ti-am promis, am si un Bonus 🙂

5+1. Sanatos

Pe langa motivele esentiale enumerate anterior, sistemul cu Panouri radiante Suntherm are un efect pozitiv asupra sanatatii tale.
Radiatia infrarosie emisa de Panourile radiante Suntherm sunt foarte benefice pentru sanatatea ta.
Creste circulatia oxigenului in organism, crescand astfel imunitatea. Amelioreaza astmul, reumatismul, ajuta la tratarea inflamatiilor, etc.
In consecinta, pune-te pe ganduri, si proiecteaza-ti un sistem de incalzire confortabila.
Sau daca ai probleme cu cea actuala, nu-ti face fata, e incomoda, consuma multa energie,
…sau pur si simplu vrei ceva mai confortabil….
Te asteptam in Showroom-ul nostru din Oradea, Calea Clujului nr.23, ca sa te convingi singur, daca e adevarat ce ti-am enumerat anterior.
Avem toata gama de panouri si termostate pe stoc.
Pune mana pe panouri, si “expunete” panourilor pornite in magazin….. sa beneficiezi de caldura Soarelui.
Pentru ca toti vrem caldura si confort…
Tagged

One thought on “Top 5 beneficii – Panourile radiante Suntherm

Lasă un răspuns

butonwtp